Një përmbledhje e një vakt patate: Abonimet, ushqimet dhe më shumë

Një përmbledhje e një vakt patate: Abonimet, ushqimet dhe më shumë

Një përmbledhje e një vakt patate: Abonimet, ushqimet dhe më shumë

Ne përfshijmë produkte që mendojmë se janë të dobishëm për lexuesit tanë. Nëse blini përmes lidhjeve në këtë faqe, ne mund të fitojmë një komision të vogël. Këtu është procesi ynë.

Një patate ofron një shërbim të dorëzimit të çantës së vaktit të orientuar nga familja. Kompania ka hartuar kompletet e tyre të vaktit me fëmijë në mendje.

Një patate gjithashtu ofron smoothie që klientët mund t’i shtojnë porosinë e tyre dhe të marrin së bashku me kutitë e tyre të vaktit.

Ky artikull diskuton një markë me patate dhe atë që ata ofrojnë. Ai gjithashtu shikon përfitimet dhe rreziqet e përdorimit të shërbimeve të shpërndarjes së vaktit dhe rendit disa marka alternative për njerëzit që duhet të marrin në konsideratë.

Ju lutemi vini re se shkrimtari i këtij artikulli nuk i ka provuar këto produkte. Të gjitha informacionet janë thjesht të bazuara në kërkime.

Informacioni i markës

Një patate siguron një shërbim të dorëzimit të kutive të vaktit miqësor për familjen. Do kit vakt përfshin një recetë me udhëzime hap pas hapi dhe përbërës të paracaktuar në mënyrë që njerëzit të mund të gatuajnë një vakt vetë pa pazar ose të kërkojnë receta.

Mësoni më shumë rreth kompleteve të vaktit këtu.

Sipas faqes së internetit të kompanisë, një ushqim me patate është gati në më pak se 30 minuta dhe përdorni prodhime sezonale organike, jo OMGJ nga fermat e besueshme.

Kompania u jep komplete shtëpive të klientëve në paketim të riciklueshëm. Konsumatorët mund të zgjedhin vaktet nga një menu rrotulluese javore.

Themeluesi i një blogu të recetave familjare të quajtur Weelicious filloi një patate. Sipas uebfaqes së tyre, ata donin të ndihmonin prindërit dhe kujdestarët e tjerë të gjenin mënyra për t’i prezantuar fëmijët e tyre me ushqime të shëndetshme dhe të shijshme shtëpiake.

Si funksionon

Për të filluar me një patate, klientët duhet të krijojnë një llogari për të menaxhuar shërbimin e tyre. Ata mund të zgjedhin preferencat e tyre dietike dhe numrin e vakteve që duan të marrin çdo javë. Ata gjithashtu mund të konfirmojnë se sa njerëz janë në familje.

Një patate siguron dy ose tre vakte në shpërndarje javore, duke ushqyer për dy deri në gjashtë persona.

Pricemimi fillon me pak më shumë se 50 dollarë për dy vakte për dy persona dhe shkon deri në rreth 130 dollarë për tre vakte në javë për gjashtë persona.

Grafiku i tyre i çmimeve përfshin informacione që mund të ndihmojnë klientët me planifikimin e vaktit. Për shembull, grafiku sugjeron që 6 shërbime mund të ushqejnë kombinimet e mëposhtme të njerëzve:

 • Dy të rritur dhe katër fëmijë të vegjël
 • Dy të rritur dhe dy adoleshentë
 • Katër të rriturit

Konsumatorët duhet të hyjnë në kodin e tyre ZIP kur porosisin, dhe kompania do të shtojë ndonjë kosto shtesë të transportit në porosi.

Të gjitha ushqimet përfshijnë kondicionerët e nevojshëm dhe një zgjedhje të brumit të cookie -ve. Konsumatorët mund të shtojnë sende shtesë në porosinë e tyre, përfshirë smoothies ose lëkundjet për mëngjes.

isshtë e mundur të anuloni ose ndaloni pajtimin në çdo kohë. Një person mund ta përfundojë me lehtësi pajtimin duke hyrë në llogarinë e tyre dhe duke zgjedhur Anulimin. Një person mund të marrë një vakt shtesë pas anulimit, në varësi të kur ata ndërmarrin këtë veprim.

Mësoni më shumë rreth një abonimi me patate këtu.

Opsionet e menusë

Në krahasim me marka të ngjashme, një patate ofron një përzgjedhje të kufizuar të artikujve të menusë. Ushqimi i disponueshëm ndryshon çdo javë, përveç menusë së Zgjedhjeve të Zgjedhura, e cila qëndron e qëndrueshme.

Një patate ofron rreth pesë vakte të ndryshme çdo javë, së bashku me tre opsione të ngordhura. Konsumatorët mund të ngushtojnë opsionet e tyre të menusë për t’iu përshtatur preferencave të tyre dietike.

Shembuj të vakteve përfshijnë:

 • Taquitos të misrit dhe fasules së zezë
 • Burger Classic dhe Fries
 • Pizza me sallatë greke
 • Turqia ose djegia vegjetariane

Konsumatorët gjithashtu mund të zgjedhin të shtojnë smoothie në kutinë e tyre për një tarifë shtesë. Disa opsione përfshijnë:

 • Shpërthimi i Vitaminës C
 • Big Red
 • Antioksidant
 • Booster Imunitet

Mësoni më shumë rreth menusë One Patate këtu.

Përfitimet e mundshme

Një komplete vakt me patate kanë disa përfitime të mundshme. Këto përfshijnë sa vijon:

promovon ushqimin familjar

gatimin me fëmijët dhe të hani së bashku si familje mund të ofrojë disa përfitime. Sipas një rishikimi të studimeve, ushqimi i shpeshtë i familjes mund të ulë mundësinë e:

 • Ushqimi i çrregulluar
 • Përdorimi i alkoolit ose substancave
 • Sjellja e dhunshme
 • Ndjenjat e depresionit ose mendimeve vetëvrasëse

Sidoqoftë, ata nuk janë të sigurt saktësisht pse ushqimet familjare i ofrojnë këto përfitime. Ata gjithashtu vërejnë se femrat kanë më shumë të ngjarë të përfitojnë sesa meshkujt.

Një studim i vjetër zbuloi se shpeshtësia e vakteve të përbashkëta ka një efekt pozitiv në zakonet e ngrënies dhe nivelet e mbipeshes. Studiuesit konkludojnë se familjet duhet të hanë tre ose më shumë vakte së bashku çdo javë.

Mësoni më shumë rreth shërbimeve më të mira të ofrimit të vaktit për familjet.

Smoothies and Health

Një patate ofron një gamë të smoothie që klientët mund të zgjedhin nga çdo javë. Smoothies përmbajnë disa përbërës të ndryshëm, duke përfshirë manaferrat, frutat e tjera, perimet, farat dhe arrat.

Në një studim të vitit 2018, studiuesit arritën në përfundimin se smoothies e pirjes mund të ndihmojë në promovimin e konsumit të perimeve dhe frutave. Sidoqoftë, ata paralajmëruan se smoothies shpesh përmbajnë përbërës më pak të shëndetshëm, siç janë akulloret ose lëngje frutash, të cilat rrisin përmbajtjen e kalorive shpejt dhe zvogëlojnë përfitimin ushqyes.

Një patate përfshin vetëm përbërës të tërë që mund të kenë përfitime shëndetësore. Prandaj, një person duhet të përdorë kujdes kur shton përbërës shtesë, pasi këto mund të heqin vlerën e shëndetit.

Konsideratat

isshtë e rëndësishme të theksohet se nuk ka studime që hetojnë një patate në mënyrë specifike. Ekziston gjithashtu një hulumtim i kufizuar mbi përfitimet dhe rreziqet e shërbimeve të ofrimit të vaktit në përgjithësi.

Shqetësimet e zakonshme përqendrohen rreth ruajtjes së përbërësve të dorëzuar dhe ruajtjes dhe gatimit të saktë. Qendrat për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC) këshillojnë njerëzit të përpiqen të jenë në shtëpi për të marrë shpërndarjen në mënyrë që ata të mund të ftohin ushqimin menjëherë. Ata gjithashtu paralajmërojnë njerëzit që të mos hanë ushqimin nëse arrin në një temperaturë më të lartë se 40 ° F.

Markat alternative

Njerëzit që duan të përdorin një shërbim të dorëzimit të kit të vaktit mund të zgjedhin nga shumë opsione, secila prej të cilave mund të https://harmoniqhealth.com/al/ ketë pro dhe të këqijat e ndryshme. Përveç një patate, opsionet miqësore për familjen përfshijnë:

 • Blue Apron: Blue Apron Ofroni komplete javore të vaktit që i përshtaten çifteve dhe familjeve. Ato ofrojnë opsione specialiteti të vaktit, përfshirë ushqimet dhe partneritetet miqësore me diabetin me WW (më parë vëzhguesit e peshave). Mësoni më shumë rreth platformës blu këtu.
 • Green Chef: Kjo kompani ofron ushqime që i përshtaten dietave specialiteti, përfshirë vegjetarian dhe keto. Ata mund të sigurojnë ushqime për çifte ose familje. Mësoni më shumë rreth Green Chef këtu.
 • : Hellofresh strehon dieta të ndryshme dhe siguron ushqime për dy deri në katër persona. Planet e tyre përfshijnë një mundësi miqësore për familjen. Mësoni më shumë rreth Hellofresh këtu.

Mësoni më shumë rreth shërbimeve më të mira të ofrimit të vaktit për fëmijët.

Përmbledhje

Një patate siguron një shërbim të dorëzimit të kutive të vaktit miqësor për familjen. Ata përqendrohen në sigurimin e ushqimeve "të shëndetshme" për familjet dhe inkurajimin e tyre për të ndarë kohën e vakteve.

Megjithëse zgjedhja e tyre është më pak e gjerë se ajo e disa kompanive të tjera, një patate gjithashtu ofron smoothie dhe brumë cookie si shtesa.

Njerëzit mund të pajtohen në shërbimin e një patate këtu.

 • Cat 1

Lajmet mjekësore sot kanë udhëzime të rrepta ndihmuese dhe tërheq vetëm nga studimet e rishikuara nga bashkëmoshatarët, institucionet e kërkimit akademik dhe revistat dhe shoqatat mjekësore. Ne shmangim përdorimin e referencave terciare. Ne i lidhim burimet parësore – përfshirë studimet, referencat shkencore dhe statistikat – brenda secilit artikull dhe gjithashtu i rendisim ato në seksionin e burimeve në fund të artikujve tanë. Ju mund të mësoni më shumë rreth asaj se si ne sigurojmë që përmbajtja jonë është e saktë dhe aktuale duke lexuar politikën tonë editoriale

.

Share this post