Ce să știi despre tulburarea de consum de alcool

Ce să știi despre tulburarea de consum de alcool

Ce să știi despre tulburarea de consum de alcool

Tulburarea de consum de alcool (AUD) este o afecțiune medicală în care o persoană continuă să consume alcool, în ciuda consecințelor adverse. AUD poate fi ușor, moderat sau sever.

Alte nume pentru AUD includ consumul de alcool, dependența de alcool, dependența de alcool și alcoolismul. Factorii de risc pentru dezvoltarea AUD includ un istoric familial de abuzuri de alcool, afecțiuni de sănătate mintală și începerea consumului de alcool la o vârstă fragedă.

Utilizarea necorespunzătoare a alcoolului poate duce la diverse boli, cum ar fi bolile de inimă. Persoanele care se confruntă cu tulburări de abuz de alcool ar trebui să solicite asistență medicală.

continuă să citești pentru a afla mai multe despre AUD, inclusiv cine este la risc, simptome comune, tratament și multe altele.

ce este consumul de alcool Tulburare?

Folosirea necorespunzătoare a alcoolului este consumul excesiv de alcool. Este incapacitatea de a controla băutul, chiar și atunci când afectează negativ viața unei persoane. Persoana care consumă alcool poate dezvolta toleranță și poate experimenta simptome de retragere atunci când încearcă să reducă.

Un sondaj național publicat în 2019 a raportat că 14,1 milioane de adulți (5,6%) și 414.000 de adolescenți cu vârsta cuprinsă între 12-17 ani (1,7% ) se confruntau cu AUD în 2019 în Statele Unite.

Definiții comune pentru utilizarea necorespunzătoare a alcoolului sunt mai jos:

TD> Pentru femei: 1 băutură sau mai puțin pe zi pentru bărbați: 2 băuturi sau mai puțin pe zi

Efectele utilizării greșite a alcoolului

Utilizarea necorespunzătoare a alcoolului poate fi negativ afectează sănătatea, calitatea vieții și relațiile unei persoane.

Unele consecințe negative ale utilizării necorespunzătoare a alcoolului includ:

 • Leziune S (de ex. Căderi, accidente la locul de muncă, accidente de autovehicule)
 • Violență
 • Boli cronice (de exemplu, ciroză hepatică, accident vascular cerebral, demență, boli de inimă)
 • Cancere (de exemplu, sân, Rect, ficat)
 • Comportamente sexuale riscante
 • Absentismul de la muncă sau școală
 • Rezultatele adverse ale sarcinii (de exemplu, sindromul de alcool fetal)

Simptome și diagnosticul de utilizare necorespunzătoare a alcoolului

intoxicația cu alcool provoacă încetinirea vorbirii și reflexelor, dificultățile de concentrare și memorie și luarea deciziilor slabe. Un model de utilizare excesivă poate semnala utilizarea necorespunzătoare a alcoolului.

Semnele obișnuite de abuz de alcool includ:

 • Dorind să nu mai bea, dar nu reușește să facă acest lucru
 • Ascunderea amplomei abuzurilor de alcool în ordine Pentru a -l proteja
 • fiind în negare cu privire la amploarea problemei de abuz de alcool
 • Divizarea energiei de la muncă, familie și viață socială pentru a bea
 • devenind în dificultate de perspectiva de a nu avea acces la alcool
 • implicarea în comportamente riscante (de exemplu, conducere în stare de ebrietate)
 • Discurs înclinat și coordonare slabă
 • Gândirea afectată și afectată Memoria

Severitatea AUD este determinată de numărul de simptome prezente.

 • AUD ușoară: 2-3 simptome
 • AUD moderat AUD : 4-5 Simptome
 • AUD severe: & GT; 6 Simptome

Diagnostic

Un profesionist din domeniul sănătății va pune întrebări pentru a evalua simptomele unei persoane Și dacă au aud. Ei vor să determine comportamentele și efectele fizice din cauza consumului de băut. Unele dintre întrebările pe care le -ar putea pune despre simptome includ:

 • Există momente în care bei mai mult sau mai mult decât ai prevăzut?
 • Nu ai putut să tai înapoi sau să încetezi să bei ?
 • Te îmbolnăvești de la băut?
 • Vrei uneori o băutură peste altceva?
 • Băutura a intervenit cu jobul, școala sau familia ta Viața?
 • Te -ai angajat în comportamente riscante după ce ai băut (de exemplu, sex nesigur, condus în timp ce ai influență)?
 • Continuați să beți, chiar dacă provoacă alte probleme de sănătate ( de exemplu, anxietate, depresie)?
 • Trebuie să beți mai mult pentru a obține efectul pe care îl doriți?
 • Aveți simptome de retragere atunci când efectele alcoolului se elimină (de exemplu, probleme Dormi, agitare, greață, transpirație)?

Efectuarea screeningului o parte a vizitelor obișnuite de sănătate poate ajuta la realizarea unui diagnostic precoce.

Cine este expus riscului de utilizare necorespunzătoare a alcoolului?

cât de repede și cât de des va afecta o persoană alcool SK de dezvoltare AUD. Alți factori pot crește, de asemenea, riscul. Mai jos este o listă a unor factori de risc:

 • Binge-băutură: consumând cantități mari de alcool într-o perioadă scurtă de timp.
 • Băuturi grele: băut constant pe o lungă perioadă de timp Perioada de timp.
 • Începând să bea la o vârstă fragedă (înainte de vârsta de 15 ani): Acest risc este mai mare pentru femei decât bărbați.
 • Un istoric familial de utilizare greșită a alcoolului: genetică poate juca, de asemenea, un rol.
 • Condiții de sănătate mintală: acestea includ depresia, tulburarea de stres posttraumatic (PTSD), tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD), schizofrenia, tulburarea bipolară. Trauma copilăriei crește, de asemenea, riscul de a dezvolta AUD.
 • Influențe sociale și culturale: Aceasta include experimentarea presiunii de la egal la egal, sau a avea modele de rol care beau.

Tratamentul pentru utilizarea necorespunzătoare a alcoolului

în urma diagnosticului, Un profesionist din domeniul sănătății va lucra cu o persoană pentru a determina cel mai bun curs de tratament. Există mai multe opțiuni. Oamenii pot folosi o combinație de tratamente.

medicamente

trei medicamente sunt aprobate de FDA pentru dependența de alcool.

 • naltrexona (vivitrol): Aceasta este o injecție dată de un profesionist din domeniul sănătății o dată pe lună. Reduce pofta de alcool.
 • acamprosate (CAMPRAL): Acest medicament este luat pe gură. Se crede că acționează prin restabilirea echilibrului substanțelor chimice din creier.
 • disulfiram (antabuse): acest medicament este luat pe gură. Interferează cu metabolismul alcoolului. Bea chiar și o cantitate mică de alcool provoacă greață și vărsături foarte neplăcute.

Remedii naturale

Cercetarea este în desfășurare pentru a determina beneficiile terapiilor naturale cu privire la prevenirea complicațiilor din AUD. Oamenii nu ar trebui să încerce să utilizeze remedii naturale pe cont propriu, dar să le folosească împreună cu opțiunile de tratament medical și terapie.

Utilizarea necorespunzătoare a alcoolului poate determina oamenii să sară mesele sau să mențină o dietă care nu are echilibru.

În plus, alcoolul poate provoca inflamație în tractul gastrointestinal. Acest lucru poate afecta absorbția de nutrienți esențiali, în special vitamina B1 (tiamina). Tiamina este importantă pentru funcția creierului adecvată. Suplimentele de tiamină pot ajuta la restabilirea nivelurilor adecvate în organism.

aportul excesiv de alcool poate perturba echilibrul microbilor din intestin. Administrarea de probiotice poate îmbunătăți funcția intestinală și poate ajuta la prevenirea bolilor hepatice.

Ca în orice afecțiune cronică, nutriția adecvată este o componentă importantă a oricărui plan de recuperare, dar la fel și activitatea fizică.

O recenzie recentă a literaturii sugerează că exercițiile aerobice frecvente pot completa terapia comportamentală utilizată pentru AUD, ceea ce duce la reducerea aportului de alcool. Este nevoie de mai mult studiu în acest domeniu și toate remediile naturale de mai sus.

oamenii ar trebui să observe, de asemenea, că cei cu AUD pot fi deja deshidratați și o deshidratare suplimentară din cauza exercițiilor fizice pot plasa oamenii cu un risc crescut de convulsii .

Therapy

Terapeuții autorizați lucrează cu oameni care folosesc greșit alcoolul pentru a -i ajuta să înceteze să bea. Acestea pot oferi tehnici de întărire și motivație. De asemenea, ajută oamenii să identifice și să evite declanșatorii lor pentru băut. Acestea https://produsrecenzie.top/ pot oferi modalități alternative de a face față stresului.

Aflați mai multe despre diferite tipuri de terapie aici.

Grupuri de asistență

Grupuri de asistență de la egal la egal pot ajuta oamenii să reducă sau oprește-te din băut. Multe comunități au programe care se întâlnesc frecvent care pot fi de ajutor pentru unii oameni. Opțiunile online sunt disponibile. Există, de asemenea, programe pentru membrii familiei.

Persoanele ar trebui să observe că unele grupuri de asistență pot fi stigmatizate pentru anumiți indivizi și pot avea un impact negativ asupra unui plan de tratament sau a progreselor către recuperare.

Mindfulness and Meditație

Tehnicile de mindfulness, cum ar fi yoga, meditația, exercițiile de respirație și vizualizarea pot fi utile pentru unii oameni pentru a -și concentra gândurile departe de băut.

Aflați mai multe despre diferite tipuri de meditație aici.

Când să contacteze un medic

dacă o persoană consideră că utilizează greșit alcool, ar trebui să ia în considerare căutarea de ajutor medical. Intervenția timpurie poate ajuta la prevenirea unora dintre consecințele negative ale consumului de băut.

Cu sprijinul unui medic, oamenii pot dezvolta un plan de tratament care este individualizat pentru ei. Poate fi într -un cadru intern sau ambulatoriu și poate necesita detoxifiere pentru a gestiona simptomele de sevraj. Un plan de tratament poate implica medicamente, terapie sau ambele.

Aflați mai multe despre sindromul de retragere a alcoolului aici.

Contacte pentru ajutor

Oricine este preocupat de obiceiurile de băut Dintre ei înșiși, sau cei dragi, pot contacta următoarele organizații pentru ajutor:

 • Administrația serviciilor de abuz de substanțe și de sănătate mintală (SAMHSA): 800-662-4357
 • Institutul Național privind abuzul de alcool și alcoolismul: 301–443–3860
 • Consiliul Național pentru alcoolism și dependența de droguri: 800-622-2255

Rezumat

Conștientizarea definiției și cine riscă să dezvolte AUD poate ajuta oamenii să ia decizii mai bune cu privire la utilizarea lor de alcool.

acei oameni care dezvoltă AUD ar trebui să caute tratament. Există opțiuni de tratament disponibile pentru AUD, cu sau fără terapie, care pot ajuta la ghidarea unei persoane către recuperare.

 • alcool/dependență/droguri ilegale

Știrile medicale de astăzi au astăzi Orientări stricte de aprovizionare și atrage doar din studii revizuite de la egal la egal, instituții de cercetare academică și reviste medicale și asociații. Evităm să folosim referințe terțiare. Legăm surse primare – inclusiv studii, referințe științifice și statistici – în cadrul fiecărui articol și le enumerăm, de asemenea, în secțiunea Resurse din partea de jos a articolelor noastre. Puteți afla mai multe despre cum ne asigurăm că conținutul nostru este exact și actual citind politica noastră editorială .

băut în moderație
Utilizare necorespunzătoare a alcoolului pentru femei: 3 băuturi sau mai mult pe zi sau mai mult de 7 băuturi pe săptămână pentru bărbați: 4 băuturi sau mai multe pe zi sau mai mult de 14 băuturi pe săptămână
binge băut pentru femei: mai mult Mai mult de 4 băuturi de peste 2 ore pentru bărbați: mai mult de 5 băuturi peste 2 ore

Share this post