Трябва да повторите навика, точно като повдигане на тежести.

Трябва да повторите навика, точно като повдигане на тежести.

Трябва да повторите навика, точно като повдигане на тежести.

Само не забравяйте, че трябва да изхвърлите талисмана след тримесечна употреба.

Използвайте отново стара талисмана пръчка

Когато хвърлите стара тръба от маскара, не изхвърляйте пръчката! Той може да се превърне в ценен инструмент във вашата чанта за грим. Почистете го с топла сапунена вода, след което я използвайте, за да отделите миглите, залепени заедно с маскара. Или добавете малко петролно желе към пръчката, както нанесете, както бихте маскара, за да овлажнява сухите мигли.

За повече съвети за красота, вижте нашия съвет за здраве и красота на Pinterest. И не забравяйте да се регистрирате за нашия бюлетин и да ни последвате във Facebook за нашия съвет за деня!

снимка от Shutterstock.

за автора

Брус и Жан Любин

Брус Любин и Жана Босолина-Лубин са гордите родители на три момчета и повече от дузина книги. След като виж публикацията спестиха хиляди годишно, използвайки ежедневни съвети и прости житези, те започнаха собствен бизнес с надеждата да споделят знанията си с други. Известно е, че влизат в хладилниците на приятелите си, за да обърнат яйцата си с главата надолу, така че да издържат по -дълго.

умът играе голяма роля във фитнеса, упражненията и спорта – почти толкова голям, колкото нашите сърдечно -съдови система, сила, скорост и мощност. Get-Fit Guy интервюира невронаука д-р Боб Шафер, за да научи как навиците и вниманието могат да подобрят нашето обучение. Плюс това, кое е по-важно: практикуване на 10 000 часа или роден с правилната генетика?

от Brock Armstrong Get-Fit Guy 5 март 2019 4-минутен Readepisode #428 Играйте пауза Слушайте как мозъкът ви поддържа тялото ви приляга на ние ние ние ние В момента изпитват проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

образуват добри фитнес навици

за някои хора, най -голямото предизвикателство за поддържане на приспособяването е изграждането на силен навик зад него. Как да формираме добри навици?

Вижте работата на BJ Fogg, особено неговия модел на поведение.

За да бъдете успешни, трябва да имате мотивация, за да изградите навика, способността да направите промяната и се нуждаете от спусък, който да ви напомня.

Намерете задействания в обкръжението си, върху които можете да изградите положителни автоматични отговори.

Не забравяйте да проектирате своите задействания, когато имате най -добър шанс за успех.

Вкарайте своите повторения! Трябва да повторите навика, точно като повдигане на тежести.

Останете фокусирани по време на тренировка

Виждам много разсеяни хора във фитнеса, по пътеките и дори по време на състезания/събития. Как можем да останем фокусирани върху тренировките си?

Боб разказва история за бягане, докато той се разраства (гневно) за своята фентъзи футболна лига. Това беше чудесен начин да накарате времето да върви по -бързо, но това отричаше умствените ползи от преминаването.

Практикувайте умението да върнете фокуса си към това, което има значение. Вашето тяло, обкръжението, себе си.

Бъдете по -внимателни с практиката си за упражнения.

Напомнете си защо сте започнали дейността на първо място.

практиката е всичко необходимо?

За да се отличите наистина на спорт или каквато и да е дейност, трябва ли да поставите просто 10 000 часа или има повече от това? < /p>

Това ли е 10 000 часа (Малкълм Гладуел) или е спортният ген (Дейвид Епщайн)? Това е дебатът за природата срещу възпитанието отначало.

Epstein е прав, че гримът на тялото ви определя колко работа трябва да вложите.

Гладуел е прав, че повечето хора на върха са регистрирали хиляди часове тренировки.

Това, което наистина има значение, е това, което се случва една стъпка преди обучението – мисленето!

Какво накара нашите спортни герои да искат да смилат, да работят усилено, да почувстват болката и все пак да се върнат за още?

Карол Дуек говори за „мисленето на растежа“ и тази идея е критична част от желанието да вършиш работата и да преминеш през болката отново и отново.

Навиците, фокусът и повторението наистина са просто надраскване на повърхността на начина, по който мозъците ни могат да играят важна роля за оптимизиране на нашите нива на фитнес. Но мисля, че това е чудесно място за начало. Аз за един ще започна да закотвя желанието си да клякам по -добре в задействания около дома си, да правя повече от тренировките си, без да се разсейвам с подкаст и да се потопя много по -дълбоко в „мисленето на растежа“. И разбира се, продължете да играя моите мозъчни игри!

За повече информация за мозъка, съвети за ума и да се присъедините към когнитивния разговор, преминете към facebook.com/getfitguy, twitter.com/getfitguy или brockarmstrong.com .

Също така не забравяйте да се абонирате за подкаста Get-Fit Guy в Apple Podcasts, Stitcher, Spotify, Google Play или чрез RSS.

Внимателно изображение на спортисти с любезното съдействие на Shutterstock.

страници

«Първо‹ Предишна12 Цялото съдържание тук е само за информационни цели. Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран здравен специалист по всички индивидуални въпроси и проблеми.

За автора

Брок Армстронг Get-Fit Guy

Брок Армстронг беше домакин на подкаста Get-Fit Guy между 2017 и 2021 г. Той е сертифициран фитнес лидер на AFLCA Group с обозначение в преносимо оборудване , NCCP и CAC Triathlon треньор и TNT сертифициран треньор. Той също е в Съвета на съветниците на Института за първичен здравен треньор и гост -член на Института за човешки потенциал.

Следвайте Facebook LinkedIn Pinterest Абонирайте се за подкаст на Get-Fit Guy Spotify Google Stitcher

Ученето да мислим критично за претенциите за хранене може да ни помогне да направим по-добри потребители на информация като цяло.

от Monica Reinagel, MS, LD /N, CNS хранителни дива 17 април 2018 г. 4-минутна прочетена

хората със сигурност обичат да споделят информация за храненето в социалните медии. За съжаление, много от това, което виждам, че минава в моята новина, е напълно неточно. Правя каквото мога, за да настроя рекорда направо.

Не, маргаринът първоначално не е бил изобретен като начин да угояват пуйките и не, не ги е убил.

Не, не можете да кажете на пола на зелен пипер, като преброите лобовете му.

Не, чист паразит не е намерен в бутилка вода за филтриране на Дасани.

и за щастие няма доказателства, че някой е инжектирал отрова в бутилирана вода. Създайте ненужно притеснение сред потребителите. Някои нанасят сериозни финансови щети на невинни компании. Други могат да изглеждат сравнително безобидни. В крайна сметка, кой се наранява, като брои лобовете на зелени чушки?

Може би всички ние. Желанието ни да вярваме и споделяме информация, без да обмисляме неговата достоверност или източник, може да нанесе много щети.

и затова рискувам да дразня приятелите и семейството си с натрапчивата си проверка на фактите. Дори и да е малко смущаващо, осъзнаването, че сме били взети, може да ни направи малко по -скептично, когато следващата сензационна история удари нашата емисия.

Датите предотвратяват инфарктите?

Често бързото търсене на snopes.com е всичко необходимо, за да се остави нещо като измама. Но Снопс не можеше да ми помогне в неотдавнашна размяна с приятел, който пренасочи причудливо малко видео, което възхвалява ползите за здравето на датите.

датите са световната храна №1 срещу сърдечни пристъпи, инсулти и холестерол, заявява видеото. Очевидно те също регулират високото кръвно налягане, почистват кръвоносните съдове и предотвратяват съсирването на кръвта. Още по -добре, консумирането на дати на празен стомах сутрин ще ви помогне да отслабнете!

Нежно посочих на моя приятел, че нито едно от тези твърдения дори не е подкрепен дистанционно от доказателства. В отговор той публикува връзка към уебсайт, който потвърждава тези твърдения – и добави още няколко. Според този уебсайт, датите също намаляват алергичните реакции, укрепват костите и предотвратяват рак на корема. В диалог за отворен дух на отворен приятел ме покани да публикувам всякакви връзки, които бих могъл да намеря, или да подкрепя, или да опровергаем тези твърдения.

Трябва ли да опровергаем нелепото?

Въпросът е да е „Не мога да намеря изследвания, които да опровергаят тези твърдения. Отговорността за осигуряване на резервно копие е на тези, които отправят претенциите. И този уебсайт, който е създаден от компания, която продава дати, не предлага много по начина на подкрепа на доказателства.

Всъщност, не бих могъл да проверя публикувани проучвания, което предполага, че датите на хранене имат някакъв ефект на (или дори корелация с) нощна слепота, инфаркти, инсулт, здраве на костите, здраве на червата, анемия, затлъстяване, рак или друго заболяване.

Тези твърдения изглежда се основават изцяло на факта, че изглежда, че се основават изцяло на факта, че изглежда, че тези твърдения се основават на факта, че изглежда, че тези твърдения се основават на факта, че изглежда се основават на факта, че тези твърдения се основават на факта, че тези твърдения се основават на факта, че тези твърдения се основават на факта. Датите съдържат витамин А, различни витамини от В, калций, желязо, магнезий, калий, фибри и т.н. Но датите не са особено добри източници на тези – или всякакви – ядра. Представянето на дати осигурява само 1-2% от ежедневното ви изискване за повечето от тези хранителни вещества. Има буквално стотици други плодове и зеленчуци, които осигуряват повече хранене на порция.

страници

12next ›Последно»

за автора

monica reinagel, ms, ld/n , CNS

Monica Reinagel е сертифициран от борда лицензиран хранител, автор и създател на един от най-високо класираните подкасти за здраве и фитнес на iTunes. Нейният съвет редовно се представя в The Today Show, д -р Oz, NPR, и във водещите национални вестници, списания и уебсайтове. Имате ли въпрос за хранене? Обадете се на линията за слушатели на хранителната дива на 443-961-6206. Въпросът ви може да бъде включен в шоуто.

Вземете много примери за това как и кога биохакирането може да пресече линията, а по -интелигентните, по -естествени, по -предшестващи алтернативи на настоящата мания на криотерапията, стимулация на електрическите мускули, цифрова медитация, ноотропи и привързване на вашата собствена собствена своя собствена мускулна мускулатура, ноотропи и привързване на вашата собствена собствена мускулатура, ноотропи и привързване на вашата собствена собствена своя собствена и привързване на вашите собствени и свързване Еквивалент на протезна коза-край на тялото ви.

От Бен Грийнфийлд Get-Fit Guy 28 ноември 2016 г. 6-минутен readepisode #313 Играйте пауза слушайте 6 пъти биохакинг фитнес кръстосват линията, която в момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на сафари . Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

4.) Инжекции против стареене

Ето науката зад това: Ако сте слушали неотдавнашен подкаст, аз се рекурирах Относно анти-стареенето, противовъзпалителните, антиоксидантните и антиракови ползи от съединение, наречено „Никотинамид аденин динуклеотид“ (NAD), може би сте чували, че можете да похарчите стотици долари за добавки на NAD или хиляди долари относно инжекциите на NAD.

Но след малко изследвания след този подкаст и завладяваща дискусия с човек, който смятам за един от най -ярките умове в медицината, д -р Джоузеф Мерла, открих, че е а Съединението, наречено „бета-лапахон“, може масово да повиши нивата на NAD и че този скъп химикал всъщност може да бъде доста евтин чрез чай от кора от арко арка от перуанските джунгли. Д -р Меркула е много по -напред от времето си по отношение на експериментите си с и знания за NAD. Той работи върху нова книга за митохондриите, която ще влезе в това и много повече и ме вкара и ми даде инструкции как да подготвя абсорбиращ се предшественик на NAD за стотинки на долара.

Как? Следвайте тази рецепта:

-mix 1-2 чаени лъжички Pau d ‘Arco дърво кора с 4-8 унции топла вода и я оставете да седи за една нощ за 10-12 часа.

-В добър блендер за 2-3 минути, смесете водата и накиснати кора с мазнини, които ще образуват липозоми, които могат да увеличат абсорбцията на бета-лапахона от чая. За мазнините можете да използвате мозъчно октаново масло, кокосово масло, зехтин, рибено масло или пълномаслено кокосово мляко – но д -р Меркла ме посъветва, че най -доброто решение, освен специална формулировка на Krill Oil, която все още не е налична на пазара , е просто половин чаена лъжичка органичен, не-ГМО слънчогледов лецитин, който съдържа добри количества фосфатидилхолин, отличен начин за приготвяне на фосфолипиди.

-За още повече абсорбция, добавете 1-2 чаени лъжички органична куркума на прах към тази смес.

-strain след смесване.

След това можете да използвате след това да използвате The В резултат на пенестата бяла кора „мляко“ като съставка в коктейли или шейкове, или можете да я пиете направо. Не се изискват игли или инжекционни клиники.

5.) Органите на Petri Dish

Biohacking също могат да включват модифициране на клетките на генетично ниво и какви клетки могат да бъдат направени, е доста невероятно. Например, Juicyprint е актуален проект, който хакна бактерии, за да реагира на светлината. След това бактериите произвеждат целулоза и с някои промени в генетичния му код, че производството на целулоза може след това да бъде настроено да отговори на присъствието или отсъствието на светлина. След това Juicyprint използва естественото вещество като суровина в 3D принтер.

Тези, които стоят зад проекта, виждат, че се използва за всичко – от възстановяване на органи до изработка на нови артерии и кръвоносни съдове и защото новите органи и импланти Би се основава на биологичен материал, вместо на изкуствен материал, той може да бъде в състояние да се смеси по -безпроблемно в човешко тяло, с по -малък риск от неща като кръвни съсиреци. Целта на окончателния проект е да се захранват плодов сок към принтера, за да се изплюят каквито и да било форми, включително потенциала за кожни присадки и нови органи.

но има и други естествени съединения, които човек може да погълне това Позволете бързо заздравяване и растеж на човешкото тяло, без непременно получаване на трансплантация на органи или операция на кожата: елементи, пълни със стимуланти на стволови клетки и растежни фактори като морски фитопланктон, алое вера гел, коластра, хлорела, суроватъчен протеин и дори един От най-естествените, най-малко секси, най-малко хранителни вещества с биохак-оз на всички: сурово мляко.

6.) Ноотропици

Разбира се, биохирукцията не винаги трябва да означава да излизате Скалпел и започва да се нарязва в тялото ви, за да имплантирате чип. Движението „Ноотропи“ е това, което се разраства бързо и се основава на идеята да приемат лекарства за повишаване на мозъка, за да подобрят един фокус, да мислят по-бързо и да работят по-ефективно. Кофеинът и L-теанинът са по- „естествени съединения“, намиращи се в кафе и чай, но има и някои хора, които изскачат над 40 хапчета на ден други ноотропи и умни лекарства, включително обичайните потребители на потенциално увреждащи черния дроб, като Ritalin, Adderall , и Modafinil.

Аз лично аз съм нервен от дългосрочното въздействие от приемането на такива мозъчни лекарства и коктейли с лекарства, особено ако те не са недвусмислени и нетоксични. Понастоящем няма начин да се определи какво ще бъде дългосрочното въздействие на тези лекарства, променящи мозъка, и ако това ви изнерви, тогава трябва да знаете, че определено има естествени решения.

например, за будност и когнитивно подобрение, можете да опитате да смъркате, носите или разпръснете етерични масла от мента, ванилия или бор. Можете да пиете чаша Джо за същото блокиране на аденозин като разходи, умно лекарство. Можете да ядете храни като каперси и банани за допамин или да се докоснете до билка, риба и яйца на Свети Йоан за холин, подсилващ мозъка. Получавате идеята. Преди да изхвърлите над шестдесет до сто долара за бутилка хапчета за мозъка, може просто да искате да посетите градина или да намерите риба

резюме

Не ме разбирайте погрешно. Аз съм биохакер. През последните двадесет и четири часа само аз извърших TDC, електроенцефолография, интраназална светлинна терапия, електрическа мускулна стимулация, инжекции с пептиди, ботуши за електрическа компресия, осем различни ноотропни хапчета и много други. Но в същите двадесет и четири часа съм направил и петнадесет минути място за сядане в природата, журнал за благодарност, натоварване с лодка от естествена изворна вода, горна разходка, йога, чаша сурово козе мляко и дълбоко дишане.

Contents

Share this post